27 ianuarie 2010

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- La PSD Iasi oamenii se uita suspiciosi unii la altii, pe fondul vestilor ca in curand vom asista la noi tradari. Cei mai filati sunt parlamentarii filialei, despre care se spune ca ar fi avut deja contacte cu dusmanul portocaliu, mai putin Anghel Stanciu si Neculai Ratoi. Nu pentru ca baietilor-deputati amintiti nu le-ar fi trecut prin cap una ca asta, ci pentru ca sunt sanse aproape zero sa fie primiti la PDL.

- Chestia cu lotul alesilor locali la DNA Iasi nu-i asa simpla cum pare la prima vedere. La iveala ies tot felul de lucruri interesante. De pilda, doi consilieri PNL (Botez si Gavrila) apar ca ar fi votat proiectul in CL, potrivit minutei intocmita de cei din aparatul tehnic al primariei. Cum naiba sa faci una ca asta, cand Botez si Gavrila erau cu mana pe sus la voturi impotriva? Nasol!

- Dumitru Oprea ar putea sa mai candideze o tura la primaria Iasului. Intr-un cerc restrans de amici politici, senatorul ar fi spus ca ar fi dispus sa se bata cu dusmanul rosu. Pana una-alta, viceprimarul Gabi Grigore face partie si dupa se vede incepe sa le aiba cu schiurile. Sa vedem cum va fi cand cand apar si primii copaci, pentru ca terenul e plin de capcane.

- Daniel Oajdea isi angajeaza secretara prin anunturi la mica publicitate. Cica pana acum s-au inscris vreo 100 de persoane, criteriul principal fiind abilitatile de comunicare. Iar ultimul, sa fie nefumatoare. Lui Oajdea nu-i plac fumurile din jurul sau si nici interventiile amicilor pentru un post caldut la cabinetul sau!

- Smecherul care a dat buzna cu pistolul in mana in casa de amanet (magazinul) din Pacurari a fost prins. E vorba de un tanar de 24 de ani, din Iasi, pe care-l cheama Ahmed. O bila alba politistilor ieseni, mai ales ca n-am auzit ca prin tara sa fie prinsi autorii vreunui jaf similar. Desi la Iasi se vede ca a fost mana unui incepator.

- Basescu a ajuns la Chisinau. Din delegatia oficiala face parte si seful CJ Iasi, Constantin Simirad, care dornic sa calce pe teritoriul moldovenesc, a coborat printre primii din avion.

Niciun comentariu: