23 ianuarie 2010

Adrian Butuca e in negocieri cu PDL. „Nu intru acum. Poate in cateva luni”, sustine omul de afaceri iesean

In seara asta a participat la Gala de excelenta a PDL Iasi. E vorba de Adrian Butuca. Omul de afaceri iesean a stat langa Ioan Nani, cel care e pe punctul de a trece la democrat-liberali.
Si Butuca e in discutii cu PDL-ul. El spune ca tatonarile sunt de dinaintea alegerilor prezidentiale. „Discutiile cu cei din PDL nu sunt de acum, ci inca din vara trecuta”, sustine Adrian Butuca.
Omul de afaceri afirma ca daca va intra in PDL o va face abia dupa ce firma Moldomobila pe care o patroneaza va plati si ultimul leut din datoriile catre stat. „Nu vreau sa se spuna altceva. Intai termin de platit datoriile la stat, apoi ma pot gandi si la varianta cu politica”, declara Adrian Butuca.

Un comentariu:

garzanti spunea...

Nu il cunosc pe Adrian Butuca face aprecieri directe la adresa lui, decat faptul ca face o mobila intr-adevar buna la fabrica lui, dar personal cred ca PD-L risca sa faca erori similare precum PSD. Si as face o paralela cu intrarea lui Maricel Popa in PSD, un om care poate era un bun afacerist, dar care nu avea nimic in comun cu social deomcratia, sau familia Prisecariu patronii Asam Conex.

Eu cred ca mediul de afaceri local ar trebui ajutat si sprijinit, indiferent ca e vb de Maricel Popa, Butuca, Prisecariu, sau cizmarul din colt, insa ar trebui cantarita cu foarte multa atentie candidaturile lor. Sunt ei alergatori de cursa luna? Sunt e capabili sa inoate prin mocirla de pe culoarele partidelor?