23 ianuarie 2010

Basescu a ajuns la Iasi. E prezent la Gala Premiilor de Excelenta a PDL

Seful statului a ajuns sambata seara la Iasi, intr-o discretie maxima. Se stia ca Basescu va veni duminica dimineata, dar probabil n-a vrut sa riste, mai ales in conditiile meteo actuale.
La ora 18.00, la Hotelul Astoria, a inceput Gala Premiilor de Excelenta PDL. Basescu a intrat in sala jumatate de ora mai tarziu, asezandu-se la masa la care se aflau deja Gheorghe Flutur si prefectul Iasului Dragomir Tomaseschi.
In sala a putut fi zarit si Ioan Nani, despre care se spune ca e cu un picior in PDL. Interesant, premiul pentru omul de afaceri al anului a fost acordat lui Marian Berdan (firma Electra), cunoscut pana acum ca un apropiat al liberalilor.

UPDATE: Traian Basescu a stat o ora la actiunea PDL, care s-a incheiat la 19.30. Seful statului n-a rostit nici un discurs in fata participantilor, apoi a urcat rapid in camera de hotel, insotit de Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al Cotroceniului.

2 comentarii:

garzanti spunea...

Nu vreau să par taliban, dar PD-L se va pricopsi cu tot felul de elemente alogene şi atunci întrebarea firescă este: unde este reforma reala din PD-L? De ce sunt susţinute astfel de acţiuni dacă tu însuşi le-ai condamnat în trecut?

Spre exemplu, Ioan Nani a avut o revelaţie în ce priveşte social-democraţia şi şi-a dat seama că doctrina popular-europeană e ce îşi doreşte? Mă îndoiesc, cred că ar trebui să fie sincer cu el însuşi şi să îşi urmeze culoarul pe care şi l-a ales în PSD, altfel nu e decât încă un director ca oricare altul care încearcă să îşi păstreze/obţină un scaun călduţ.

florin ghetau spunea...

Mai e un lucru care deranjeaza: transmisia TVR Iasi a unui eveniment organizat de un partid politic. Asa ceva nu se face de o televiziune publica!!