17 ianuarie 2010

Honorius a dat-o in bara. E de bine!

Prigoana jr. a pierdut alegerile pentru deputatie dintr-un colegiu de la Bucurest. E de bine, pentru ca Honorius nu avea ce cauta in Parlament. Tanarul pedelist a fost aruncat in gura lupului, iar lupul n-a stat pe ganduri. L-a mancat. Rezultatele partiale arata ca liberalul Radu Stroe (nascut la Osoi, Iasi) l-a invins pe Prigoana jr., ba chiar i-a aplicat o corectie usturatoare.

Greseala nu apartine in totalitate familiei Prigoana, ci mai degraba PDL-ului, care si-a dat acordul ca beizadeaua sa candideze. Iar alegatorii probabil ca n-au votat neaparat pro-Stroe, ci anti-prigoana.
Nu poti arunca in sectorul 1, condus de un primar PNL, un tinerel lipsit de experienta. PDL s-a fript si merita din plin sanctiunea. Iar rezultatul din colegiul nr. 1 din Capitala nu poate fi decat imbucurator pentru democratia romaneasca.

3 comentarii:

catta's blog spunea...

ce ma bucur . sper sa fie asa , pana dimineata :)) se intampla orice.

catta's blog spunea...

Buna ziua,

Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

Mai jos aveti datele :
Titlu : jocuri online
Descriere : jocuri online
Link : http://www.ejocurionline.com

sau

Jocuri online

Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

Multumesc pt. timpul acordat !

PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

Numai bine !
George

Iulian Micu spunea...

Eu as zice putin altfel:
- e foarte bine ca a pierdut Prigoana jr.
- e foarte rau ca a cistigat Radu Stroe
Dar, din fericire, noi n-a trebuit sa alegem intre cei doi ilustri non-politicieni :).