08 ianuarie 2010

LUMINITA DE LA CAPATUL STIRII

- Ziua de Iasi tatoneaza terenul pentru a deveni saptamanal. Confirmarea a venit chiar din partea redactorului-sef Ovidiu Mihaiuc, in emisiunea «Extemporal la democratie» de la Tele M. Totusi, se anunta vremuri grele daca patronatul galben nu va investi si ceva bani in promovare si echipa.

- In timp ce presa se sufoca, Vadim isi face post de televiziune. Organul se va numi Popular TV, iar Vadim va avea astfel propriul instrument pentru propaganda. Investitorii, niste oameni de bine din PRM, spun ca vor baga pentru lansare 1,8 milioane de euro. Cum naiba s-au gasit banii astia? Mai ales ca Vadim, invitat in seara la Realitatea TV, se plangea ca nu-s bani nici macar de plata chiriei la sediul central al PRM.

- Dan Carlan se agita serios pentru a prinde o functie la Bucuresti, asta si pentru ca postul de secretar de stat de la Mediu nu mai e atat de sigur. Democratul iesean ar fi incercat, spun gurile rele, sa prinda o functie la Administratie, dar locurile sunt ocupate, ministerul fiind unul cu greutate.

- In PDL s-a starnit din senin o adevarata furtuna, chiar daca la suprafata vedem doar declaratiile izolate ale lui Cristian Preda plus ceva nemultumiri pe la filiala Ilfov. La ultima intalnire a parlamentarilor PDL cu Emil Boc s-au pus cartile pe masa, iar premierul n-a auzit atatea reprosuri de cand este el lider la partid. In vremuri de criza, incaierarea e mare. Desii unii spun ca meciurile din PDL au legatura si cu apropiatul Congres la care va fi aleasa noua sefime portocalie.

- Si pentru ca tot vorbim de congrese, la PSD se incropeste un nou tandem care sa intre in lupta pentru sefia partidului: Dragnea-Ponta. Doar ca Geoana vrea sa amane congresul cat mai inspre vara. Cand lumea pesedista ar mai putea uita de prostiile lui Mircea intre cele doua tururi ale prezidentialelor.

- Realitatea TV a ras in seara asta in buletinele de stiri de metoda brevetata la Iasi, cea cu astuparea gropilor cu nisip. Iar craterele, culmea, continua sa isi mareasca dimensiunile. Cei care se roaga sa avem drumuri cat mai proaste sunt desigur angajatii service-urilor auto. Asa cum se intampla intotdeauna, cineva pierde in afacerea asta: fraierii cu carnet de conducere. Da nu vin si localele din iunie 2012? Ca doar n-om avea nisip la ochi cand mergem la urne!

Un comentariu:

AV spunea...

Am vazut si eu acum la Realitatea stirea cu nisipul. Cit de penibil trebuie sa fii sa iei o astfel de decizie? Pui oamenii sa munceasca in zadar si iti bati joc si de ieseni, ale caror impozite le administrezi.

Inca ma socheaza faptul ca multi romani considera ca e normal ca drumurile sa arate asa la iesirea din iarna, din cauza sarii, a gerului etc. Oameni buni, credeti ca numai in Ro vine iarna? Nu, dar doar in Ro sunt gropile astea interminabile. Pentru ca nu se respecta normele de asfaltare. De ce nu se respecta? Pentru ca se fura. Banul din impozite al ieseanului este furat, in plus ieseanul trebuind sa plateasca si reparatiile masinii.

Asta ca sa se imbogateasca niste nemernici pe care lumea (fie ei procurori sau votanti) ii tolereaza...