07 ianuarie 2010

Nichita: Lucrarile de la Hala nu vor fi gata anul asta, de Autogara nici nu se pune problema, iar gropile vor fi si mai multe pana in primavara

Pana acum, primarul Nichita avea nevoie de timp pentru lucrurile importante. Acum nici macar timpul nu mai e de folos primariei. L-am urmarit in dupa-amiaza asta pe domnu' primar la Tele M, la emisiunea Georgetei Condur «Iasul in Direct».
Ce am aflat? Ca santierul de la Hala Centrala nu va fi inchis nici pana la Sarbatorile Iasului din octombrie din 2010, ca pentru noua Autogara nu se poate nici macar spune cand vor demara lucrarile si ca drumurile pline cu gropi vor arata si mai rau in urmatoarea perioada.
Imi place sinceritatea lui Nichita. Una e sa tot promiti ca vei face si nu faci nimic si alta ca nu vei face pentru ca n-ai bani si nici sprijin politic la centru.

Si am mai aflat ceva de la domnu' Nichita, totodata lider local si regional PSD. Ca nu se pune problema trecerii sale la PDL. Si ca nici nu va candida la sefia PSD la congresul care se apropie. Succes in 2010, domnu' Nichita!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Esti un nihilist, Florine!
Cand vedem un articol pe blog ca esti si tu multumit, macar de modul in care arata esplanada din cartierul tau?
Asa nu mai apari pe newsiasi, la Micu!

florin ghetau spunea...

nu de esplanada sunt multumit, ci de iluminatul public. si daca tot iti plac laudele... iata inca una: ridicarea gunoiului. Chiar ieri am vazut o faza interesanta: o masina Salubris a venit sa ridice gunoiul. Dar pentru ca pubelele nu erau pline, masina a facut cale intoarsa. Unii vor spune ca asta e risipa, insa e mai bine sa fii prevazator decat sa stai cu mormanul de gunoi langa bloc!