03 ianuarie 2010

Cristi Diaconescu preia fraiele Miscarii Anti-Geoana din PSD

Buna prestatia lui Cristi Diaconescu in seara asta pe Realitatea TV. Ceva mai multa fermitate decat ne obisnuise si adevaruri spuse apasat despre situatia din PSD. Desi s-a ferit sa spuna daca ca va candida la sefia PSD la urmatorul congres, Diaconescu a vrut sa arate ca e un candidat valabil. Si in buna masura i-a reusit.
„In PSD e o stare de stupoare, dupa ce am avut presedintia Romaniei in mana. Toti am muncit in campania asta, dar rezultatele n-au fost pe masura”, a spus Diaconescu.
El a mai afirmat ca si strategia partidului cu opozitia permanenta la Basescu n-a fost cartea castigatoare, mai ales ca dupa ani buni de critici, PSD a intrat la guvernare in 2009 alaturi de dusmanul PDL. Cu alte cuvinte, partidul si-a contrazis singur linia, ademenit de copertile lucioase ale cartii cu bucate de la Palatul Victoria.
In aceasta luna, PSD va avea Consiliul National, unde se va decide daca social-democratii vor avea sau nu congres. Practic, in cateva saptamani vom afla daca pesedistii au suficienta vointa sa-l schimbe pe Geoana de la sefia PSD.

Niciun comentariu: